Mobil: +45 2098 6706 | 2800 Kgs Lyngby
Sten og krystallers virkning

Sten og krystaller kan andet og mere end blot at være smukke at se på.Hver især indeholder de deres helt egen energi/frekvens, og når vi arbejder med dem, går de ind og styrker og afbalancerer vores egen energi.

Mennesket indeholder 7 hovedcentre for energi - også kaldet chakrer. Hvert chakra har sin egen farve og frekvens og relaterer til bestemte områder i krop og sind.Når vi ubevidst tiltrækkes af bestemte sten, er det fordi vores underbevidsthed fortæller os, at netop denne eller disse sten indeholder præcis den energi, vi går og mangler - eller måske for tiden bare er i underskud af.

Tiltrækkes vi f.eks. af en blå sten ( som relaterer til vores halschakra ), kan det måske være fordi, vi er for dårlige til at få sagt fra, taler for lidt eller for meget, eller i det hele taget har et kommunikationsproblem. Det er nemlig nogle af disse egenskaber, der gemmer sig i halschakraet.

Ved healing med krystaller opnår man en mere målrettet form for healing. Krystallerne er et godt redskab til at gøre os opmærksomme på vores underbevidste tanker og negative handlingsmønstre. De vil ofte starte en udviklingsproces, og man kan arbejde videre med dem hjemme, f.eks. ved at bære dem tæt på kroppen eller lave drikkeessens af dem.